Georg Andresen & Sønner AS er en familiebedrift med røtter helt tilbake til 1908. Selskapet ble etablert som en murmesterbedrift i 1915 av arkitekt og murmester Georg Leonard Andresen. I mellomkrigstiden hadde selskapet flere større byggeoppdrag for industri og boligbygg, blant annet industrihall for Kværner i Lodalen som vises nederst på denne siden. Fra 1952 ble selskapet ledet at hans to sønner, ingeniør og murmester Hans Georg Andresen og murmester Aage Andresen.

I 1982 ble selskapet omdannet til aksjeselskap samtidig som sivilingeniør Georg J. Andresen gikk inn i selskapet og over-tok som daglig leder.

I dag er også sivilingeniør Espen Chr. Andresen medeier og sitter i selskapets ledelse. Han representerer 4. generasjon i familiebedriften.

Et av de første oppdragene selskapet gjennomførte, i 1908, var ombyggingsarbeider ved den gang Holmenkollen Sanatorium hvor nå Holmenkollen Park Hotell ligger. Siden den tid har en lang rekke varierte og interessante prosjekter blitt utført av vår bedrift.

Vi er fylt 100 år i 2015 – ganske enestående for et entreprenørselskap.

Noen av de nyeste oppdragene er vist under ”Pågåendeprosjekter”.

GAS siden 1915